Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

Maso po francouzsku

0.0
Maso po francouzsku

Potřebné ingredience

kuřecí prsa asi 1 kg (můžou být i vepřové kotlety), kečup (může být i ostrý), cibule, asi 40 dkg strouhaného eidamu, jedna majolka ve sklenici

Postup přípravy

Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Zprudka osmahneme na rozpáleném oleji. Naskládáme do pekáčku. Pokapeme kečupem, zakryjeme vrstvou cibule, pak vrstva strouhaného eidamu a celé to zakryjeme majolkou. Necháme zapéct - majolka musí být do zlatova. Podáváme s bramborem nebo hranolkama.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

BlankaB 28. 6. 2006, 14:59
Děkuji za receprtík, ráda ho vyzkouším (F)Blanka
monule 28. 6. 2006, 11:39
tak jsem dnes dělala masíčko,dle Vašeho receptíku a je to fakt véééélikááá dobrota!Rychlovka a ještě dobrota!takové recepty mám nejraději!Moc děkuji a máte za 1 (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)Monika
penguin 23. 6. 2006, 19:31
:-PVerčo,tak jsme právě dojedli kuřecí maso dělané podle tohoto receptu a místo majolky jsem dala tu šlehačku co psala Monika. Opravdu je to mňamka (Y) Píšu si mezi dobrůtky ;-) :-Ddííííky! (F)
Flegča 16. 5. 2006, 15:14
Verčo, tady to máme taky moooooc rádi. Dělám to z kotletek a nedávám majolku ale šlehačku a je to taky výýýýborné (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie